תוספות מומלצות: טחינה, גוואקמולי, רוטב חריף, עלי חסה
קורעים את פטריות הבלו אוייסטר לרצועות (אפשר בידיים!) – פעולה פשוטה שמדגישה את הסיבים הטבעיים של הפטרייה, ממש כמו בשר שפורק בבישול ארוך.
מחממים מעט שמן במחבת. מוסיפים את הפטריות, צורבים אותן על חום גבוה במשך 6–8 דקות עד שהן מזהיבות ומשחימות קלות.
מוסיפים למחבת את רוטב הברביקיו, מערבבים היטב עד שהפטריות מצופות ברוטב ומקבלות צבע עמוק וטעם מעושן.
מחממים את הטורטיות, מניחים במרכז מהפטריות, מוסיפים סלטון טרי ותוספות שאוהבים – וזה מוכן!
לפני ההקפצה – אפשר להשרות את הפטריות 10 דקות ברוטב ברביקיו עם מעט שום כתוש ופפריקה מעושנת. זה יעמיק את הטעם וייתן ריח של גריל אמיתי!